W8 CLUB

CITY

W8 CITY

W8 City är vår största anläggning på 600 kvadratmeter. Här hittar du ett stort utbud av träningsmaskiner med både viktmagasin och viktplattor, en crossfit rig, podier för skivstänger, boxningssäck och ett stort utbud av fria vikter. Oavsett vad du är ute efter att uppnå med din träning har vi något som passar dig. Våra personliga tränare finns alltid på plats för att inspirera och hjälpa dig med att uppnå dina mål.

Våra omklädningsrum på denna anläggning är utrustade med var sin bastu där du för en stund kan låta kropp och själ koppla av i värmen. Under våra bemannade öppettider kan du innan eller efter träning unna dig en rykande kopp kaffe. Skulle vi inte vara på plats när du vill träna kan du ändå inhandla dryck och andra energigivande munsbitar av bars och tillskott i vår varuautomat, i den kan du även köpa ett dagspass med access till gymmet.

Varmt välkommen till W8 City

PERSONLIG TRÄNING

Våra personliga tränare har olika bakgrunder, utbildning och specialistområden. Ihop med dig utformar de ett träningsprogram med övningar skräddarsydda för dig. Oavsett vilken startpunkt du har idag eller vilket mål du har för din träning - har vi en PT som hjälper dig att klara det!

MEDLEMSKAP

En inskrivningsavgift på 220:- tillkommer. Det är en engångskostnad som avser alla medlemskap på W8 City.

BAS UNGDOM
199:-
12 MÅNADERS BINDNINGSTID
BAS STUDENT
319:-
12 MÅNADERS BINDNINGSTID
BAS
379:-
12 MÅNADERS BINDNINGSTID
FLEX UNGDOM
249:-
3 MÅNADERS BINDNINGSTID
FLEX STUDENT
379:-
3 MÅNADERS BINDNINGSTID
FLEX
449:-
3 MÅNADERS BINDNINGSTID
ÖPPETTIDER

Måndag - Söndag: 06:00-22:00

 

BEMANNAD RECEPTION

Under rådande omständigheter varierar vår bemanning på W8 City.

KONTAKT

city@w8club.se
0700-476 476

 

ADRESS

Holländargatan 31
113 59 Stockholm

BÖRJA TRÄNA IDAG!