W8 CLUB

GAMLA STAN

ERBJUDANDE

HÅLL DIN KROPP PÅ TOPP!

Teckna ett medlemsskap så bjuder vi på en månad av vitaminer och kosttillskott anpassade för just dig från VitaMine.

Erbjudandet gäller för dig som tecknar medlemsskap eller redan är medlem på W8 Gamla Stan och motsvarar ett värde av 502 SEK.
Kontakta oss i personalen så berättar vi mer eller läs mer på www.GetVitaMine.com 

W8 GAMLA STAN

W8 Gamla Stan är vår boutiqueorienterade anläggning. I det gamla posthuset hittar du en oas som gör din träning till ett fridfullt nöje. Lokalen, som är fördelad på två våningsplan, är utrustad med allt som ett gym ska ha utan att kompromissa med den privata och ombonade atmosfären. Här kan du ta del av en rad olika gruppträningspass, massage, en Miloncirkel och personlig träning.

I omläggningsrummen erbjuder vi enklare stylingprodukter och i vår reception finns det möjlighet att snabbt fylla på med energi i form av dryck och munsbitar av bars och tillskott. Vill du slippa en stor träningspackning är vår handduksservice något du bör fråga oss om i samband med ditt nästa besök.

Varmt välkommen till W8 Gamla Stan

PERSONLIG TRÄNING

Våra personliga tränare har olika bakgrunder, utbildning och specialistområden. Ihop med dig utformar de ett träningsprogram med övningar skräddarsydda för dig. Oavsett vilken startpunkt du har idag eller vilket mål du har för din träning - har vi en PT som hjälper dig att klara det!

MILON

Med Milon industries optimerar du din träning och går igenom hela kroppen enkelt, säkert och effektivt på bara 17,5 minuter. Maskinerna från Milon skapar viktmotstånd på elektrisk väg vilket möjliggör både excentriska och koncentriska rörelser. Musklerna belastas därmed optimalt i varje fas och träningen blir 30% effektivare än konventionella träningsformer.

MASSAGE

Känns kroppen i behov av massage? Våra utbildade massörer lyssnar in dina behov och skräddarsyr en behandling utifrån din kropps förutsättningar och behov. Välj mellan en behandling på 30 minuter eller 60 minuter för att mjuka upp muskler och vävnader, öka blodcirkulationer eller bara öka koppens välbefinnande och oxytocinet. Läs mer och boka din massage här.

MEDLEMSKAP

En inskrivningsavgift på 650:- tillkommer. Det är en engångskostnad som avser alla medlemskap och inkluderar 60 min PT-intro. I guld- och diamantmedlemskapen ingår dessutom Milonträning. Välkommen in för en introduktion.

BRONS
980:-
30 DAGAR UTAN BINDNINGSTID & 2 ANLÄGGNINGAR
SILVER UNGDOM
399:-
12 MÅNADERS BINDNINGSTID & 2 ANLÄGGNINGAR
SILVER STUDENT
469:-
12 MÅNADERS BINDNINGSTID & 2 ANLÄGGNINGAR
SILVER
599:-
12 MÅNADERS BINDNINGSTID & 2 ANLÄGGNINGAR
GULD UNGDOM
599:-
12 MÅNADERS BINDNINGSTID & 2 ANLÄGGNINGAR
GULD STUDENT
669:-
12 MÅNADERS BINDNINGSTID & 2 ANLÄGGNINGAR
GULD
779:-
12 MÅNADERS BINDNINGSTID & 2 ANLÄGGNINGAR + MILON
DIAMANT
990:-
12 MÅNADERS BINDNINGSTID & 2 ANLÄGGNINGAR + MILON & SKÅP
ÖPPETTIDER

Måndag - Söndag: 05:30-23:00

 

BEMANNAD RECEPTION

Sommarstängt
1 juli - 7 augusti 2023

KONTAKT

gamlastan@w8club.se
08 - 22 31 10

 

ADRESS

Stora Nygatan 45
111 27 Stockholm

BÖRJA TRÄNA IDAG!